Andre tilbud til medlemmer
Som medlem af HGATM Motion kan du også benytte dig af klubbens andre tilbud.
 

 
Vi arrangerer løb
HGATM arrangerer diverse events indenfor Motion, Triatlon og Atletik.
Disse events er både for vores medlemmer og for eksterne deltagere og typisk med en brugerbetaling for ALLE (medlemmer som ikke-medlemmer).

Information og tilmelding af diverse events vil fremgå af hjemmesiden under fanen events og oftest også være eksponeret på forsiden. Derudover vil HGATM reklamere for disse events via opslag i klubben, via Facebook grupperne, HGATMs officielle facebookside: Herlufsholm Atletik, Triatlon & Motion samt i den lokale presse og på online Motionskalendre mv.

For at kunne arrangere disse events kræver det, at vore medlemmer bidrager med frivillig hjælp. Dette kan gøres i forskellig målestok, men hvis alle giver lidt ind i mellem, skulle det gerne løbe rundt, uden at man driver rovdrift på nogen (læs lidt om frivilligheden under Fanen: Frivillighed øverst på hjemmesiden)
 
Pokalfest og julefrokost
Vi har et festudvalg, der sørger for at vi ind i mellem får en hyggelig aften sammen med mange andre af klubbens medlemmer.
De plejer at hænge opslag om dette op i klublokalet.
 
Juleløb ved Villa Galina
Juleaftens formiddag plejer mange af klubbens løbere at mødes ude ved Villa Galina og løbe en tur sammen inden vi alle går til vores egen julefest.
Opslag om dette i klublokalet.
 
Nytår
Til nytår møder mange af klubbens medlemmer op og løber en tur i skoven inden vi tager et bad i svømmehallen. Efter svømmeturen samles vi i klublokalet til et lille glas champagne, lidt kransekage og et fælles ønske om et godt nyt løbeår for os alle.
Opslag om dette i klublokalet.