Velkommen til HGATM Motion

HGATM Motion er en løbeklub for motionister som holder af fællesskabet ved at løbe sammen med andre.
 
HGATM Motion er for alle, uanset om du først skal i gang med at løbe nu, eller om du allerede har løbet i flere år. Se de forskellige løbehold vi tilbyder beskrevet længere nede på siden.
 
Nye løbere
Er du ny løber/nyt medlem og vil prøve klubben af, er du meget velkommen til at kontakte motionsafdelingens formand Dorte Hansen via mail nedenfor for at aftale dato for information om klubben i forbindelse med en træningsaften.
 
Vi byder dig velkommen og håber, at du har lyst til at løbe med os i HGATM.

Dorte Hansen
Motionsformand
hansen.dorte@hotmail.com
 

 
Træning
HGATM Motion tilbyder hold for motionister i alle aldre og uanset om man begynder nu eller har løbet i flere år.
 
Hvilke løbehold tilbyder klubben?
Se yderligere beskrivelse af de udbudte hold nederst på denne side.
 
Hvornår og hvor træner holdene?
Tirsdag kl. 18.00 - 19.00 og Torsdag kl. 18.00 - 19.00 fra Herlufsholm stadion
Dette gælder for alle hold med få undtagelser (se nedenfor)
 
Hvordan forgår træningen?
Træningen er delt op i flere forskellige hold som hver er tildelt et antal trænere. Træningen starter altid med fælles opvarmning for alle hold.
Trænerne har som motto, at der aldrig er nogen, der skal føle sig bagud. Hvis du gerne vil nå dit mål med træningen anbefaler vi, at du forsøger på at komme til træningen så ofte som muligt. Vi anbefaler at du har en løbevest/løbejakke som altid kan ses i den mørke årstid.
 
Hvor træner HGATM motion
HGATM som har sin base på 1. sal i den gule bygning på Herlufsholm Stadion, hvor du finder vores klubhus med omklædning- og badefaciliteter til både herrer og damer. Vi mødes altid i eller udenfor klubhuset forud for træning og efter træning og bad kan man mødes med de andre til en lille snak og en tår at drikke i klublokalet. Det er altid hyggeligt at snakke sammen med andre løbere, både for at dele egne erfaringer og lytte til andres gode råd, når det gælder at løbe.
 
Tilmelding
Det eneste, der kræves for at deltage i træningen, er at du er medlem af HGATM. Medlemskab koster 700 kr. pr. år. Det er ret billigt i forhold til andre træningsmuligheder på markedet. Du indmelder dig i klubben via vores hjemmeside hgatm.dk
 
HGATM Motion på Facebook
Som medlem kan du holde dig opdateret om hvad der forgår via Facebook (lukket gruppe).
Træningsholdene plejer tit at lægge en nyhed eller en opdatering om dagens træning på Facebook.
Andre tilbud til medlemmer
Som medlem i HGATM er du altid velkommen at løbe sammen med mange andre løbere på vores fælles træning. Du er selvfølgelig også velkommen at benytte dig af klubbens mange andre tilbud som omfatter træning på tværs, sociale begivenheder, klubtilbud og meget mere...
 
På siden 'Tilbud til medlemmer' finder du yderligere information om tilbud og muligheder for medlemmer.
 
 
Beskrivelse af de udbudte løbehold

Begynderhold
For begyndere. Her løbes distance og der afholdes forskellige styrkeøvelser som du som løbere har brug for. Kun med kroppen som vægt.
Tirsdag kl. 18.00 - 19.00 og Torsdag kl. 18.00 - 19.00 fra Herlufsholm stadion
Træner: Kim Kuglebjerg
 
5 km hold
For begyndere og let øvede – det anbefales at du kan løbe 10 minutter eller ca. 2,5 km uden pause i valgfri tempo. Træningen retter sig mod dig, der gerne vil blive god til at løbe 5 km. Træningen er efter program tirsdage, og om torsdagene løbes det distance.
Tirsdag kl. 18.00 - 19.00 og Torsdag kl. 18.00 - 19.00 fra Herlufsholm stadion
Trænerteam: Lars Fini og Benjamin Hansen
 
10 km hold
Her anbefales det, at du kan løbe 5 km i valgfri tempo. Træningen er for dig, der gerne vil lære at løbe 10 km. Træningen er efter program tirsdage, og om torsdagene løbes der distance.
Tirsdag kl. 18.00 - 19.00 og Torsdag kl. 18.00 - 19.00 fra Herlufsholm stadion
Trænerteam: Ingefred Pedersen og Lars Østerskov Christensen
 
1/2 Marathon
Tirsdag kl. 18.00 - 19.00 og Torsdag kl. 18.00 - 19.00 fra Herlufsholm stadion
Trænerteam: Davood Djalilian, Henrik Jørgensen, Peter Olsen og Dorte Hansen
 
Marathon
Hver lørdag året rundt er der mulighed for at deltage i løbetræning i roligt tempo på en længere distance. Vi mødes i HG´s klublokale kl. 09.00, hvor der efter en kort gennemgang af dagens rute er afgang.
Vi løber ruter i området omkring Næstved og ruterne varierer fra ca. 15 km til max. 28 km. I sommerhalvåret vil ruten oftest være tilrettelagt således, at vi løber forbi et sted, hvor det er muligt at få væske. Det anbefales dog, at man selv medbringer væskebælte.
For klubbens medlemmer vil ruten altid blive meldt ud på Facebook siden HGATM – Motion (lukket gruppe)
Træner: Kim Leidecker-Ladefoged
 
Ultratrail
Det overordnede mål med træningen er at gøre deltagerne til bedre løbere gennem træning, der styrker løbeøkonomien, - teknik, styrke og udholdenhed. Holdet har plads til både debutanter og garvede løbere på alle distancer fra 10 km og ud på ultradistancen over både 60 og 100 km, herunder 6, 12 og 24 timers løb. Holdet er henvendt til løbere med forkærlighed for trail- og ultraløb, dvs. heller løbe igennem vandpytten, mudderet eller hen over bjerget end udenom. Holdet vil varme op i et tempo, der er langsommere end 6:30 for derefter at øge tempoet i henhold til dagens program. Holdet følges ad under hele træningen men ved de indlagte tekniske pas vil træningen være tilrettelagt således at alle både hurtige og meget hurtige får noget ud af træningen. Træningsprogrammet tager udgangspunkt i en løber, der optimalt træner 3-4 gange om ugen, hvor der kun er faste trænere på hver tirsdag. Normal vis er der også være aktivitet torsdag men der er det uden træner. Er der behov for en længere tur, som led i træning til halv-, hel eller ultramaraton, lægges den typisk i weekenden.
Trænerteam: Flemming Madsen, Jan Andersen og Henrik Hansen

 
 
HGATM Motionsløb på for alle...
HGATM arrangerer en række motionsløb gennem året, som alle er velkomne til at deltage i.
Kig på vores Stævnekalender for året her på hjemmesiden, eller via Facebook...
 
HGATM Motionsløb på Facebook
Hold dig opdateret om motionsløb og stævner som klubben arrangerer via Facebook.
Kontaktperson HGATM Motion
Dorte Hansen
Motionsformand
hansen.dorte@hotmail.com