Velkommen til Herlufsholm Atletik, Triatlon og Motion (HGATM)

HGATM er atter i kommet lidt i gang efter Coronarestriktionerne er blevet lempede. Klubbens normale træninger er i fuld sving og nedenfor kan man se hvad vi yderligere tilbyder.

Opstart af begynderhold for løbere i HGATM

HGATM ”åbner dørene” den 29. juni kl. 18  og inviterer begyndere i løb til at starte op på holdtræning. Man skal ikke kunne løbe!

Forudsætningen for at starte på holdet er:

  • At man er klar den 29. juni kl. 18
  • At man finder vej til Herlufsholm Idrætscenter, Herlufsholm Allé 233, 4700 Næstved
  • At man kommer i sportstøj og løbesko

Man møder op i god tid ved klubhuset (stor grå bygning der ligger i relation til multibanen) og meddeler man er nybegynder. Herfra vil der være nogen, der tager sig af fremmødte

Træningen er tænkt at starte op ultimo juni, trods det at sommerferien står for døren. Træningen vil fortsætte over efteråret og vinteren med det mål, at man til foråret 2022 kan løbe 5 km (eller måske mere).

Hvis man har nogen spørgsmål til dette, er man velkommen til at kontakte HGATMs Motionsudvalgsformand Dorte Hansen (detaljer kan findes her på siden)


 

Kvindemilen

 

Kvindemilen afholdes for 5. gang den 9. oktober 2021. Sæt allerede nu kryds i kalenderen. Mere info og mulighed for tilmelding kommer senere.

 


 Vi tilstræber, at klubbens arrangementer og begivenheder generelt også annonceres i de sociale medier.
Håber at se dig til træning - eller en af vores mange events.
 
Hvis du vil tilmelde dig et af vores events skal du logge dig på først, har du ikke en profil skal du oprette en sådan først.