Velkommen til HGATM Motion

 HGATM Motion deler faciliteter og klubnavn med Triatlon afdelingens  medlemmer og Atletikafdelingens  medlemmer. 

Som medlem i HGATM er du altid velkommen at løbe sammen med mange andre løbere på vores fælles træning. Du er selvfølgelig også velkommen at bruge faciliteterne, når du synes du har mulighed for det.

 

HGATM- Motion satser på motionsløberne

Måske har du manglet et tilbud, hvor du som almindelig motionsløber kan komme og løbe i fællesskab med andre som også deler passionen for løb.

Måske er det nemmere at komme ud og løbe når du ved, at der står en gruppe og venter på at også du møder op og løber med.

Måske kan vi afdramatisere det med løb, og lave det til hver mand og kvindes hverdag at komme ud og bevæge sig.

Uanset hvad årsagen er til, at folk gerne vil løbe sammen med andre, så er der et rigtigt godt tilbud til alle de, der gerne vil opretholde sin form,og til dem der gerne vil blive bedre til at løbe på distancerne 5 og 10 km.

HGATM som har sin base på Herlufsholm Stadion. Vi starter op med træner ledte motionstrænings aftener to gange om ugen. Tirsdage og torsdage er der mødetid kl. 18.00 for interesserede tidligere og nye løbere.  Mødested ved det gule hus på Herlufsholm Stadion.

Det eneste, der kræves for at deltage i træningen, er at du er medlem HGATM. Medlemskab koster 700 kr. pr. år. Det er ret billigt i forhold til andre træningsmuligheder på markedet. Du indmelder dig i klubben via vores hjemmeside hgatm.dk

Hvordan forgår træningen?

Træningen handler om at få lavet en intervaltræning i fællesskab med andre. Træningen starter altid med fælles opvarmning for begge hold.

Træningen er delt op i flere forskellige hold. Der er altid forskellige øvelser med i alle hold.

Igangsætterhold - Træningen forgår meget stille og rolig, der løbes distance hvor trænerne ser til holdets sammensætning og tilpasser distancen efter deltagerne, Forskellige øvelser enten i løbesporet eller efter træningen. Trænere på holdet tirsdage og torsdage.
 
Begynderholdet - For begyndere. Her løbes distance og der afholdes forskellige styrkeøvelser som du som løbere har brug for. Kun med kroppen som vægt.
Trænere på holdet om tirsdag og torsdag. 
 

5 km hold – for begyndere og let øvede – det anbefales at du kan løbe 10 minutter eller ca. 2,5 km uden pause i valgfri tempo. Træningen retter sig mod dig, der gerne vil blive god til at løbe 5 km. Træningen er efter program tirsdage, og om torsdagene løbes det distance.

10 km hold(almindelig) - her anbefales det, at du kan løbe 5 km i valgfri tempo.  Træningen er for dig, der gerne vil lære at løbe 10 km. Træningen er efter program tirsdage, og om torsdagene løbes det distance.

10 km hold(tempo) her anbefales det, at du kan løbe 5 km i lidt højere tempo. Træningen er for dig, der gerne vil lære at løbe 10 km eller længere distancer.
Træningen er efter program tirsdage, og om torsdagene løbes det distance.
 

Hvis du gerne vil nå dit mål med træningen anbefaler vi, at du forsøger på at komme til træningen så ofte som muligt.

Vi anbefaler at du har en løbevest/løbejakke som altid kan ses i den mørke årstid. 

 

Trænerne har som motto, at der aldrig er nogen, der skal føle sig bagud.

IgangsætterneKim KugelbergKirsten Gjedde

 
Begynderholdet Lars Fini

Janne Møller
Helle Pedersen 
 
5-km hold 
Anne Hastrup  
Lars Christensen
Karin Lillelund
Tina Kryger 
 
10-km (almindelig)
Ulla Møller
Ingefred Pedersen
Conny Jappe 
 
10- km (tempo)
Peter Olsen
Dorte Hansen
Allan Nielsen
Henrik Jørgensen
Sune Christensen
Henrik D Jørgensen   


 

Gr. 4 – Team ultratrail

Det overordnede mål med træningen er at gøre deltagerne til bedre løbere gennem træning, der styrker løbeøkonomien, - teknik, styrke og udholdenhed. Holdet har plads til både debutanter og garvede løbere på alle distancer fra 10 km og ud på ultradistancen over både 60 og 100 km, herunder 6, 12 og 24 timers løb.
Holdet er henvendt til løbere med forkærlighed for trail- og ultraløb, dvs. heller løbe igennem vandpytten, mudderet eller hen over bjerget end udenom.

Holdet vil varme op i et tempo, der er langsommere end 6:30 for derefter at øge tempoet i henhold til dagens program. Holdet følges ad under hele træningen men ved de indlagte tekniske pas vil træningen være tilrettelagt således at alle både hurtige og meget hurtige får noget ud af træningen.

Træningsprogrammet tager udgangspunkt i en løber, der optimalt træner 3-4 gange om ugen, hvor der kun er faste trænere på hver tirsdag. Normal vis er der også være aktivitet torsdag men der er det uden træner. Er der behov for en længere tur, som led i træning til halv-, hel eller ultramaraton, lægges den typisk i weekenden.

Trænerteamet består af: Coach Flemming Madsen, Assistentcoach Jan Andersen og Henrik Hansen

MD Runners, HGATM

Løbegruppen MD Runners er en gruppe løbere i HGATM med rødder i Marathon Drømmen som Bjarne Nielsen i Spar Nord fik ideen til i 2009.

De første år stod Spar Nord således for betaling, samt ansættelse af trænere, men de sidste 2½ år har gruppen været fuldgyldige medlemmer af HGATM.

Træningen i HGATM regi foregår om onsdagen fra kl. 16.30 til ca. 17.30 her er det intervaltræning der vægter mest.

0m lørdagen startes kl. 9.00 fra HG klubhuset. Lørdagens rute sendes pr mail til de løbere fra HGATM der har tilmeldt sig denne ordning. Turene om lørdag er planlagt således at de i distance er målrettet til et planlagt marathon. 

Vi har således et program der anbefaler træningsture og intervaller frem mod det valgte marathon. Der løbes selvstændigt om mandagen og i klubregi onsdag og lørdag. Er du interesseret i at modtage lørdagens tur så send en mail til ejnyberg@stofanet.dk  så sendes en genvej til iforms hjemmeside, hvor turen ligger.

Træner: John Nyberg

Funktions/styrketræning - mandage Holsted skole, Gymnastiksalen
Med start mandag den 4. september afholdes 45 minutter funktions/styrketræning i Holsted Skole, Gymnastiksalen  v/ Janne + 45 minutter Yoga v/ Gudrún.
Shorts og T-shirt, med eller uden sko- som man ønsker. Yogamåtte kan være godt, men er ikke et must.
Dette er et tilbud for dig som er medlem i klubben. 
 
Hold dig opdateret om hvad der forgår på træningen
Træningsholdene plejer tit lægge en nyhed eller en opdatering på dagens træning på  facebooksiden.
Følg træningen på   

Socialt samvær
Efter træning og bad plejer vi at mødes til en lille snak og en tår at drikke i klublokalet. Det er altid hyggeligt at snakke sammen med andre løbere, og både komme med egne erfaringer og lytte til andres gode råd, når det gælder at løbe.

Klubaftener
Sammen med Intersport Seiffert ordner vi i løbet af året nogle klubaftener, hvor vi som medlemmer i HGATM en aften kan møde op i butikken og købe løbe tøj til reducerede priser.

Opslag om dette bliver sat op i klublokalet.

Klubtøj
Klubtøj kan bestilles hos Intersport Seifferts butik på Hjultorv, Næstved. Du kontakter selv butikken, prøver og betaler, forventet leveringstid er ca. 10-14 dage. Klik
HER for at se tilgængeligt Fusion og CEP tøj. Klik HER for at se tilgængeligt New Line tøj.

Vi arrangerer løb
Motionsløbene klubben arrangerer, er grunden til de indtægter klubben har. I løbet af året arrangerer vi 10-12 løb. Vi har et løbeudvalg, der planlægger løbene, men vi ser altid gerne at vores medlemmer stiller op og hjælper med praktiske ting på løbedagen. Op slag om tilmelding til dette hænger på indersiden af døren til klublokalet.

Vi har facebook sider til nogle af de løb klubben arranger. Du kan læse mere om disse løb, synes godt om og dele på siderne
 
                                                                                                                                                                          
 Herlufsholmløbet/Serieløb            Skærtorsdagsløbet
 
                                                                             
Troldeløbet                                     Danmarksstafetten
 
Tilmelding til løbene forgår altid her på hjemmesiden under event. 
 
Crossløb
DGI arrangerer hver vinter en cross løb serie. Løbene afholdes af de forskellige løbeklubber på Sydsjælland.

Du skal selv tilmelde dig crossløbene, da det administrativt er nemmest.

Pokalfest og julefrokost
Vi har et festudvalg, der sørger for at vi ind i mellem får en hyggelig aften sammen med mange andre af klubbens medlemmer. De plejer at hænge opslag om dette op i klublokalet.

Juleløb ved Villa Galina
Juleaftens formiddag plejer mange af klubbens løbere at mødes ude ved Villa Galina og løbe en tur sammen inden vi alle går til vores egen julefest. Opslag om dette i klublokalet.

Nytår
Til nytår møder mange af klubbens medlemmer op og løber en tur i skoven inden vi tager et bad i svømmehallen. Efter svømmeturen samles vi i klublokalet til et lille glas champagne, lidt kransekage og et fælles ønske om et godt nyt løbeår for os alle. Opslag om dette i klublokalet.

Er du ny løber/nyt medlem - eller vil prøve klubben af, er du velkommen til at kontakte motionsafdelingens formand Monica Mikkelsen via mail nedenfor for at aftale dato for information om klubben i forbindelse med en træningsaften.

Vi håber, at du vil finde det hyggeligt at løbe med os i HGATM

Kontaktperson HGATM Motion
Monica Mikkelsen, Motionsformand .
monica.mikkelsen@hotmail.com

Nyheder

Kalender

>>>