Klubmodul henter siden
Skærtorsdagsløbet 24
Tilmeldingsfrist er overskredet

Der er nu tilmeldt 250 løbere og vi har ikke flere eventmedaljer. De næste som tilmelder sig løbet får en HGATM standard medalje


Skærtorsdagsløbet 28. marts 2024

Skærtorsdagsløbet er et af Danmarks ældste motionsløb. Til Skærtorsdagsløbet er der mulighed for at løbe henholdsvis 3,8 km, 5,0 km og 10 km. Og er vi heldige løber Kylling med. Alle ruter er lagt i og omkring den skønne Herlufsholm skov. På den lange rute kan man udfordres på en relativt kuperet rute. 5 & 10 km ruterne er DAF opmålte. Uanset hvilken rute man vælger, er det en skøn måde at starte påskefrokosterne på. Så kom glad. På den korte rute kan man også gå eller familien kan gå på æggejagt sammen og møde påskekyllingen. Det er også muligt at gå 5 km ruten. Der er medaljer til alle der gennemfører uanset distance. 
 
Start: Herlufsholm Idrætscenter, Herlufsholm Allé 233, 4700 Næstved 
Tid: Kl. 10.30
Pris: Ved tilmelding inden 1/3 150,- ved tilmelding efter 1/3 200,-, tilmelding på dagen 225,- i tidsrummet 9-10.15

Børn 50,- uanset distance og tilmeldingsdato dog kan børn < 15 år ikke løbe 10 km jvnf DAF's retningslinier

Praktiske oplysninger 

Tilmelding Online tilmelding på: https://hgatm.dk/cms/EventOverview.aspx 

Der er en unik specialdesignet medalje til de første 250 tilmeldte løbere uanset alder og distance, efterfølgende deltagere får en standard HGATM medalje 
Der er æggejagt for børn på den korte rute på 3,8 km, hvor de også kan møde påskekylling.
 
Tilmelding i klubmodul kræver oprettelse af profil.  Hvis der er spørgsmål vedrørende tilmeldingen, så kontakt Monica Mikkelsen monica.mikkelsen@hotmail.com  
 
Afhentning af start nr. og evt. køb heraf. 
Start nr. mv. afhentes/købes på løbsdagen fra kl. 9.00 I Herlufsholm Idrætscenter (HGATMs klublokale). Kom i god tid!!!  
 
Tidtagning: 
Tidtagningen foretages elektronisk af HGATM, hvor alle får nettotid. Alle resultater er tilgængelige efter løbet på: http://racetecresults.com/startpage.aspx?CId=16448 Hvorfra det også er muligt at udskrive diplom. 
 
Toiletter og omklædning:
Der er adgang til flere toiletter. 
 
Parkering: 
Der er mulighed for parkering ved Herlufsholms Idrætscenter. 
 
Ruterne: 
3,8 km – Grøn rute 
Med start/mål på Herlufsholm idrætscenter vil ruten forløbe ad Fodsporet bagom Kirkegården og ud mod Herlufsholm Allé. Før Skovriddervej løber man til højre af stien og kommer langs med en lille bæk. Atter, hvorefter turen går tilbage mod Fodsporet til Herlufsholm stadion. Der krydses ikke offentlig vej på denne rute. Ruten er relativt flad og meget velegnet for børn. 
 
5,0 km –Blå rute 
Med start/mål på Herlufsholm Idrætscenter vil ruten forløbe ad Fodsporet bagom Kirkegården og ud mod Herlufsholm Allé. Her fortsætter man og drejer til højre ind i Herlufsholmskoven, hvorfra man holder mod højre og vil krydse Skovridervejen. Herfra kommer man ud på cylkelstien og forsætter herfra mod mål på Herlufsholm Idrætscenter.  
 
10 km Rød rute 
Med start/mål på Herlufsholm Idrætscenter vil ruten forløbe ad Fodsporet bagom Kirkegården og ud mod Herlufsholm Allé. Her fortsætter man og drejer til højre ind i Herlufsholmskoven, Hvorfra man fortsætter i en rundtur der ender ved den stejle Lisbjergbakke. Herfra går turen nedad igen ad Slagelsevej, videre ad Herlufsholm Allé og mod mål på Herlufsholm Idrætscenter.  
 
Der er vejvisere og tydelige afmærkninger på ruten. Hvor veje krydses er der trafikofficials. Men husk det er på eget ansvar at deltage. 

Du kan følge løbet på 


 
Kort over ruterna HER

 
  

  


  

 

Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
24.03.2024
Tidspunkt
28.03.2024 kl. 10.29 - 28.03.2024 kl. 14.00
Sted
Herlufsholm Idrætscenter