Klubmodul henter siden
Skærtorsdagsløbet 2023
Tilmeldingsfrist er overskredetSkærtorsdagsløbet 6. april 2023

Skærtorsdagsløbet er et af Danmarks ældste motionsløb. Til Skærtorsdagsløbet er der mulighed for at løbe henholdsvis 3.2 km, 5.0 km og 10 km. Og er vi heldige løber Kylling med. Alle ruter er lagt i og omkring den skønne Herlufsholm skov. På den lange rute kan man udfordres på en relativt kuperet rute. 5 & 10 km. ruterne er DAF opmålte. Uanset hvilken rute man vælger, er det en skøn måde at starte påskefrokosterne på. Så kom glad. På den korte rute kan man også gå eller familien kan gå på æggejagt sammen og møde påskekyllingen. Der er unikke medaljer til alle der gennemfører uanset distance. 
 
Start: Herlufsholm Idrætscenter, Herlufsholm Allé 233, 4700 Næstved
Tid: Kl. 10.30
 Pris: 75 kr. ved online tilmelding. 150 kr. ved tilmelding på dagen.
 
Praktiske oplysninger
Tilmelding Online tilmelding på: https://hgatm.dk/cms/EventOverview.aspx
Deltagergebyret er det samme uanset rute
Priser og deadlines Skærtorsdagsløbet
Online 75 kr. Tilmeldingsfrist 02.04.2023
Køb på dagen 150 kr. med mobilepay.
Børn under 15 år ifølge med voksne løber gratis Børn under 15 år kan ikke deltage på 10 km. jf. retningslinjer fra DAF Vi henstiller til online tilmelding. Børn under 15 år tilmeldes på dagen.
 
Tilmelding i klubmodul kræver oprettelse af profil.  Hvis der er spørgsmål vedrørende tilmeldingen, så kontakt Monica Mikkelsen monica.mikkelsen@hotmail.com  
 
Afhentning af start nr. og evt. køb heraf.
Start nr. mv. afhentes/købes på løbsdagen fra kl. 9.00 I Herlufsholm Idrætscenter (HGATMs klublokale). Kom i god tid!!!  
 
Tidtagning:
Tidtagningen foretages elektronisk af HGATM, hvor alle får nettotid. Alle resultater er tilgængelige efter løbet på: http://racetecresults.com/startpage.aspx?CId=16448 Hvorfra det også er muligt at udskrive diplom. 
 
Toiletter og omklædning:
Der er tilgang til flere toiletter. 
 
Parkering:
Der er mulighed for parkering ved Herlufsholms Idrætscenter. 
 
Ruterne:
3.2 km – Grøn rute
Med start/mål på Herlufsholm idrætscenter vil ruten forløbe ad Fodsporet bagom Kirkegården og ud mod Herlufsholm Allé. Før Skovriddervej løber man til højre af stien og kommer langs med en lille bæk. Atter, hvorefter turen går tilbage mod Fodsporet til Herlufsholm stadion. Der krydses ikke offentlig vej på denne rute. Ruten er relativt flad og meget velegnet for børn. 
 
5.0 km –Blå rute
Med start/mål på Herlufsholm Idrætscenter vil ruten forløbe ad Fodsporet bagom Kirkegården og ud mod Herlufsholm Allé. Her fortsætter man og drejer til højre ind i Herlufsholmskoven, hvorfra man holder mod højre og vil krydse Skovridervejen. Herfra kommer man ud på cylkelstien og forsætter herfra mod mål på Herlufsholm Idrætscenter.  
 
10 km Rød rute
Med start/mål på Herlufsholm Idrætscenter vil ruten forløbe ad Fodsporet bagom Kirkegården og ud mod Herlufsholm Allé. Her fortsætter man og drejer til højre ind i Herlufsholmskoven, Hvorfra man fortsætter i en rundtur der ender ved den stejle Lisbjergbakke. Herfra går turen nedad igen ad Slagelsevej, videre ad Herlufsholm Allé og mod mål på Herlufsholm Idrætscenter.  
 
Der er vejvisere og tydelige afmærkninger på ruten. Hvor veje krydses er der trafikofficials. Men husk det er på eget ansvar at deltage. 

Du kan følge løbet på 


 
Kort over ruterna HER

 
  


 Sponsoreret af Mærk Næstved

 

 


 
 


 

   


 

 


 

Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
02.04.2023
Tidspunkt
06.04.2023 kl. 10.30 - 06.04.2023 kl. 13.00
Sted
Herlufsholm stadion, Næstved