Klubmodul henter siden
Skærtorsdagsløbet 2020 AFLYST

Skærtorsdagsløbet 9. april 2020 Jubilæumsår

Skærtorsdagsløbet er et af Danmarks ældste motionsløb, der i år afholdes for 85. gang. Til Skærtorsdagsløbet er der mulighed for at løbe henholdsvis 3.2 km, 5.0 km og 10 km. Og er vi heldige løber Kylling med. Alle ruter er lagt i og omkring den skønne Herlufsholm skov. På den lange rute kan man udfordres på en relativt kuperet rute. 5 & 10 km. ruterne er DAF opmålte. Uanset hvilken rute man vælger, er det en skøn måde at starte påskefrokosterne på. Så kom glad.
 
Start: Herlufsholm Idrætscenter, Herlufsholm Allé 233, 4700 Næstved
Tid: Kl. 11.00
Pris: 90 kr. ved online tilmelding. 120 kr. ved tilmelding på dagen.
 
Præmier
Der er præmie til den første herre og dame på hver distance
10 km – 500 kr. gavekort
5.0 km – 250 kr. gavekort
3.2 km – 150 kr. gavekort
 
Praktiske oplysninger
Tilmelding Online tilmelding på: https://hgatm.dk/cms/EventOverview.aspx
Deltagergebyret er det samme uanset rute
Priser og deadlines Skærtorsdagsløbet
Online 90 kr. Tilmeldingsfrist 05.04.2020
Køb på dagen 120 kr.
Børn under 15 år ifølge med voksne er altid gratis Børn under 15 år kan ikke deltage på 10 km. jf. retningslinjer fra DAF Vi henstiller til online tilmelding. Du får det billigst og det gør arbejdet en del lettere for HGATM. Køb af start nr. på løbsdagen kan kun ske med kontant betaling (lige penge) eller mobile pay 
 
Tilmelding i klubmodul kræver oprettelse af profil. Det er generelt nemmest og mest sikkert, at man fortager individuel tilmelding. Det er dog muligt at tilmelde flere på engang - læs vejledning grundigt (man kan oprette andres profiler via egen profil. Det er især smart for familier med børn). Hvis der er spørgsmål vedrørende tilmeldingen, så kontakt Monica Mikkelsen monica.mikkelsen@hotmail.com  
 
Afhentning af start nr. og evt. køb heraf.
Start nr. mv. afhentes/købes på løbsdagen fra kl. 9.30 I Herlufsholm Idrætscenter (HGATMs klublokale). Kom i god tid!!!  
 
Tidtagning:
Tidtagningen foretages elektronisk af HGATM, hvor alle får nettotid. Alle resultater er tilgængelige efter løbet på: http://racetecresults.com/startpage.aspx?CId=16448 Hvorfra det også er muligt at udskrive diplom. 
 
Toiletter og omklædning:
Der er tilgang til flere toiletter. Der er mulighed for omklædning med bad.
 
Parkering:
Der er mulighed for parkering ved Herlufsholms Idrætscenter. 
 
Ruterne:
3.2 km – Grøn rute
Med start/mål på Herlufsholm idrætscenter vil ruten forløbe ad Fodsporet bagom Kirkegården og ud mod Herlufsholm Allé. Før Skovriddervej løber man til højre af stien og kommer langs med en lille bæk. Atter, hvorefter turen går tilbage mod Fodsporet til Herlufsholm stadion. Der krydses ikke offentlig vej på denne rute. Ruten er relativt flad og meget velegnet for børn. 
 
5.0 km –Blå rute
Med start/mål på Herlufsholm Idrætscenter vil ruten forløbe ad Fodsporet bagom Kirkegården og ud mod Herlufsholm Allé. Her fortsætter man og drejer til højre ind i Herlufsholmskoven, hvorfra man holder mod højre og vil krydse Skovridervejen. Herfra kommer man ud på cylkelstien og forsætter herfra mod mål på Herlufsholm Idrætscenter.  
 
10 km Rød rute
Med start/mål på Herlufsholm Idrætscenter vil ruten forløbe ad Fodsporet bagom Kirkegården og ud mod Herlufsholm Allé. Her fortsætter man og drejer til højre ind i Herlufsholmskoven, Hvorfra man fortsætter i en rundtur der ender ved den stejle Lisbjergbakke. Herfra går turen nedad igen ad Slagelsevej, videre ad Herlufsholm Allé og mod mål på Herlufsholm Idrætscenter.  
 
Der er vejvisere og tydelige afmærkninger på ruten. Hvor veje krydses er der trafikofficials. Men husk det er på eget ansvar at deltage. 

Du kan følge løbet på
 


Kort over  ruterna HER
 


 

 


 

 

 


 


 


 

  

 


 

 


 

Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
11.03.2020
Tidspunkt
09.04.2020 kl. 11.00 - 09.04.2020 kl. 13.00
Sted
Herlufsholm stadion, Næstved
3.2 km
5.1 km
10.0 km
Total
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'