Skal du i gang med at løbe – men mangler Fællesskabet??

HGATM starter for alvor sommersæsonen op tirsdag den 9. april kl. 18 i Herlufsholm Idrætscenter.
HGATM tilbyder løbetræning til (næsten) alle… læs her:
 
Begyndere:
Ligger du på sofaen og læser dette – og tænker ”jeg gad godt komme i gang med at løbe”. Så skal du møde op på begynderholdet, som tager højde for, at man rent faktisk ikke kan løbe endnu.
 
7.00 – 8.00 holdet:
Kan du løbe lidt men ikke løber så hurtigt og måske har brug for en lille gå-pause ind i mellem. Du løber måske heller ikke så mange km ad gangen. 7.00 – 8.00 betyder, at du kan løbe 1 km på 7-8 minutter.
 
6.00 – 7.00 holdet:
Du kan godt løbe noget, men mangler fællesskabet! Det kan også være du gerne vil blive lidt bedre/hurtigere til at løbe, eller kunne tænke dig at kunne løbe nogle flere kilometer. 6.00 – 7.00 betyder, at du kan løbe 1 km på 6-7 minutter.
 
5.00 – 6.00 holdet:
Du løber egentligt meget godt men mangler et løbefælleskab? Det kan også være at du mangler et skub, til at komme videre i dit løb, som ellers går udmærket. Det kan også være at du tænker ”nu skal det være” jeg vil løbe hurtigere og/eller måske længere. 5.00 – 6.00 betyder du kan løbe 1 km på 5-6 minutter
 
For alle hold gælder det, at træningen foregår hver tirsdag og torsdag kl. 18 med start fra Herlufsholm Idrætscenter. HGATM har klublokale på første sal i den store gule bygning lige ved atletikbanen. Alle træninger varer ca. en time. Der er mulighed for omklædning og bad.
 
For alle hold gælder også, at der er træner på til alle træninger, og man kan forvente alsidighed i træningen. Det betyder, at vi ikke bare løber en tur. Træningen vil indeholde løb selvfølgelig, men også øvelser der styrker dig til løbet, forskellige former for løb, så kondition og hastighed kan forbedres og andet.
 
Har du et særligt løbemål, som du synes, kan være vanskeligt selv at indfri, er det muligt at få råd og vejledning til at nå målet.
 
Uanset hvem du er, så kom til træning nu, det er perfekt tidspunkt at starte op på.
 
Så snør løbeskoene og mød op
 
NB. Når du har prøvet træningen et par gange og ønsker medlemskab, kan du indmelde dig via hgatm.dk